Düzenleme Kurulu Toplantısı


Düzenleme Kurulu Toplantısı

25 Haziran 2023

MONDROS MÜTAREKESİ’NİN 100. YILI NEDENİYLE I. DÜNYA SAVAŞI’NIN SONU: MÜTAREKELER VE BARIŞ ANTLAŞMALARI ULUSLARARASI SEMPOZYUMU’NUN SON DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Başkanlığımız, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle 24-26 Ekim 2018 tarihlerinde Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Mondros Mütarekesi’nin 100. Yılı Nedeniyle I. Dünya Savaşı’nın Sonu: Mütarekeler ve Barış Antlaşmaları Uluslararası Sempozyumu’nun son düzenleme kurulu toplantısı, Başkanlığımızda gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek uluslararası sempozyumla I. Dünya Savaşı’nın sona ermesi ve ardından yaşanan gelişmeler, mütarekeler ve barış antlaşmaları çerçevesinde ele alınacak.

Sempozyumun ana ve alt başlıkları çerçevesinde gelen bildiri tam metinleri, alanında uzman bilim insanlarınca incelenmiş olup hakem süreçlerini tamamlamış bulunuyorlar. Sempozyum programı için gerekli çalışmalar devam etmekte olup Eylül ayının sonunda Başkanlığımızın genel ağ sayfası ile sosyal medya hesaplarından ilân edilecektir.