Türkiye’de Bilgi Üretimi ve Bilim Politikaları Uluslararası Sempozyumu


Türkiye’de Bilgi Üretimi ve Bilim Politikaları Uluslararası Sempozyumu

24 Haziran 2023

TÜRKİYE’DE BİLGİ ÜRETİMİ VE BİLİM POLİTİKALARI ULUSLARARASI SEMPOZYUMU’NUN SON DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Merkezimiz ve Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğü iş birliğinde Kırşehir’de 15-17 Kasım 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Türkiye’de Bilgi Üretimi ve Bilim Politikaları Uluslararası Sempozyumu’nun son Düzenleme Kurulu Toplantısı 21 Eylül 2017 tarihinde Merkez Başkanımızın başkanlığında toplanan Düzenleme Kurulu üyelerince gerçekleştirildi.

15 Aralık 2016 tarihinde duyurusu yapılan etkinliğe toplam 161 başvuru yapılmış; alanında uzman akademisyenlerce incelenen bildiri özetlerinden 104’ü ön kabul almıştır.

Ön kabul sahiplerinin sempozyum programında yer alabilmesi için bildiri tam metinlerinin belirtilen tarihe kadar gönderilmesi şartını Merkezimiz her etkinliğinde uygulamaktadır. Kırşehir’de gerçekleşecek etkinliğimize gönderilen tam metinler Düzenleme ve Bilim Kurulları üyelerince titizlikle incelenip sonuçlandırılmıştır.

1923’ten günümüze ülkemizin  bilimsel bilgi üretme potansiyelini değerlendirmesi nedeniyle bu etkinlik, alanında bir ilk olacaktır.

“Sempozyum Program Kitapçığı”nın düzenleme ve tasarım çalışmaları devam etmekte olup bu ay sonu itibariyle Merkezimizin genel ağ sayfasından ilân edilecektir.